car.be car.be

Neutraliteit gegarandeerd!

car.be biedt een unieke service voor de keuze en vergelijking van voertuigen. De voertuigendatabase komt rechtstreeks van FEBIAC, de meeste complete informatiebron op de Belgische automarkt.

De gegevens worden elke maand nauwkeurig gecontroleerd en bijgewerkt. Op basis van deze objectieve informatie berekenen we voor u in hoeverre een bepaald model is afgestemd op uw behoeften.

De sponsors die u op car.be ziet, zijn nodig om onze werking te financieren. Zij hebben echter geen enkele invloed op de resultaten. Het is een kwestie van eerlijkheid en geloofwaardigheid. En dat is ons rotsvast engagement ten opzichte van onze gebruikers!

Neutraliteit gegarandeerd !

Vind de nieuwe auto die perfect bij u past !

sep

car.be, dat zijn 4 unieke instrumenten en 30 criteria
om te kiezen uit 59 merken, 523 modellen, 10289 uitvoeringen

Uw ideale wagen is een :

Stadsauto

Compacte

Berline

Break

Monovolume

Coupé

Cabriolet

4x4/Suv

Vinden

Car.be is een exclusief en vernieuwend instrument om uw ideale wagen te vinden. U kunt uw prioriteiten aanvinken en er zo voor kiezen u te laten leiden.

car.be trouver

Het resultaat is dan een lijst met auto’s die worden gesorteerd volgens hun overeenkomsten met uw zoekopdracht. Weet u al precies welke kenmerken u wilt? Dan geven wij u een combinatie van criteria die u nergens anders zult vinden!

car.beIk laat me leidencar.be car.beIk weet wat ik wil !car.be

Vergelijken

Aan de hand van een selectie modellen kunt u hun technische kenmerken en sterke punten vergelijken.

car.be trouver

Voor een preciezer beeld van de maandelijkse kostprijs van elk model kunt u onze efficiënte berekeningstool gebruiken. Zo weet u waar u zich, naast de catalogusprijs, aan kunt verwachten.

car.beIk vergelijk de modellencar.be car.beIk bereken de kostencar.be

Rijden

Nadat u uw selectie met ideale modellen hebt gekregen, kunt u in enkele klikken offertes en proefritten aanvragen bij een of meerdere concessiehouders in uw buurt.

car.be trouver

Gedaan met concessiehouders afschuimen. Wij doen het in uw plaats!

car.beIk wens een proefritcar.be car.beIk wens een offertecar.be

Verzenden

Sponsormerken :